Välkomnande lodgekänsla

Vi bygger ett hotell som är lika välplanerat som integrerat i Örndalens skidåkning och övrig infrastruktur. Det är här det händer, det är här man träffas, umgås och njuter av det goda resortlivet. I varje vrå finns den välkomnande och sköna lodgekänslan.

Det är ett hotell med en layout som gör att driften kan anpassas till olika säsonger och olika gästkategoriers önskemål och behov. effektivast möjliga förutsättningar för operatören.

Det designas för att attrahera många olika gäster. Par som vill ha mys med kvalitet, kompisgäng som mest vill ha kul och familjer på rymmen från vardagens alla måsten och nu bara vill ha glädje och gemenskap. Den gemensamma nämnaren är högt ställda krav och en prioritering av en aktiv, meningsfull fritid. För företag och organisationer ska hotellet erbjuda förstklassiga möjligheter till framgångsrikt konferens- och mötesarbete. Konferensavdelningen skräddarsys för behoven hos små och medelstora grupper.

Omedelbart vid entrén planeras en badanläggning för hela familjen, ett spa, en bowlinghall och en mindre biograf.

I hotellets bar serveras goda smårätter som tilltugg. I sportshopen finns uthyrningen av skidor, cyklar och annan fjällutrustning. Där säljs även Örndalens skipass och där kan man boka en mängd andra lockande fjällaktiviteter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår