Samarbetspartners

International Alpine Design

Örndalens Masterplan är upprättade av International Alpine Design, IAD. På deras imponerande cv finns uppdrag i bl a Vail i Colorado, där deras huvudkontor finns, Telluride i Colorado, Hokkaido i Japan och Cerro Chapelco i Argentina. De gör jobbet bättre än någon annan.
Läs mer om International Alpine Design

Nordic Choice Hotels 

Örndalen har ingått en avsiktsförklaring med Nordic Choice Hotels om ett upplevelsehotell. Nordic Choice Hotels står för hållbarhet och upplevelser av högsta kvalitet
Läs mer om Nordic Choice Hotels

Delphi

Vår juridiske samarbetspartner är Delphi. Deras 140 jurister har specialkunskaper inom affärsjuridikens alla sektorer. 2010 utsågs Delphi till "Årets mest proaktiva byrå".
Läs mer om Delphi

Sweco

Sweco är ett välrenommerat teknikkonsultföretag på hög internationell nivå. I Örndalen har de bl a medverkat i det viktiga arbetet med en korrekt miljökonsekvensbeskrivning samt med tillståndsansökningar.
Läs mer om Sweco

PwC

PwC är landets ledande aktör inom revision och rådgivning. I deras breda utbud av finansiella tjänster ingår även riskhantering och skatterådgivning.
Läs mer om PWC

Kairos Future

Den som förstår och rätt tolkar framtiden är en vinnare. Därför samarbetar Örndalen med Kairos Future när det handlar om trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi.
Läs mer om Kairos Future

Örndalens markägare

Våra kanske allra viktigaste samarbetspartners är ägarna till marken i och omkring Örndalen, som är ganska många. De har alla ställt upp för Örndalen och för att skapa nya arbetstillfällen och ytterligare höja Vemdalens status som destination. Avtal om markförvärv med samtliga berörda markägare finns. Totalt handlar det om ca 200 hektar mark för dels det alpina området, dels för boende och övrig infrastruktur. Det är ett ansvar vi kommer att göra allt för att leva upp till. De ska alltid kunna känna att de gjorde rätt som ställde upp bakom Örndalen AB.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår