Vision

Med Örndalen bygger vi Sveriges första moderna skidort. För när många andra lappat och lagat under decennier börjar vi bygga i en helt oexploaterad fjälldal och enligt en väl genomarbetad Masterplan som sträcker sig tio år framåt i tiden. Närmaste granne är Björnrike i Vemdalen, som Örndalens gäster lätt åker över till – och lika lätt åker tillbaka från.

I Örndalen har vi unika möjligheter att göra rätt från dag 1. Varje enskild detalj i varje byggetapp är genomtänkt och synkroniserad för att fungera i en lika välplanerad och effektiv helhet. Och där begrepp som mänsklig hållbarhet, hänsyn till djur och natur, kvalitet, design och tillgänglighet alltid står högst på agendan.

Med Örndalen förverkligar vi vår vision om den moderna skidorten. Det betyder att allt boende byggs med ski in/ski out-läge. Lika självklart är att samtliga huvudliftar är snabba och bekväma expressliftar och att pisterna är byggda för den nya tidens åkning med långa, skärande carvingsvängar. I Örndalens områden för barn och mindre erfarna skidåkare bygger vi knappliftar.

Vi har fokus på vinter och alpin skidåkning – men kompletterar med aktiviteter och erbjudanden som gör Örndalen till en attraktiv året-runt-resort för rekreation och upplevelser i en unik vildmark.

 

?

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår