Masterplan

Alla markfrågor är lösta. Örndalens Masterplan ligger klar och omfattar samtliga fyra etapper i projektet. Ansvarig för Örndalens Masterplan är Mike Larson vid International Alpine Designs i Vail, Colorado. Den mannen är för design av alpinanläggningar vad Jack Nicklaus är inom golfbanedesign.

Örndalen byggs i fyra etapper och samtliga fyra etapper har planerats parallellt – och redan när etapp 1 står klar under hösten 2018 är Örndalen en komplett och fungerande fjällby; från skidåkningen till boende, restaurangliv och övrig infrastruktur.

Mike Larson och International Alpine Design har följt fyra grundprinciper under sitt arbete med Örndalen:

  • Att skapa ett modernt svenskt skidområde där gästen får ett pist- och liftsystem av yppersta klass.
  • Att skapa en modern fjällby med senaste teknik inom liftbyggande, självklart med ski in/ski out till pisterna, till boenden och till övrig service.
  • Att komplettera vintersäsongens meny med erbjudanden och aktiviteter anpassade för övriga årstider för att från start etablera Örndalen som en året-runt-resort.
  • Att erbjuda aktiviteter, boende och service som möter upp till kraven hos våra gäster – utan att någonsin ge avkall på det miljö- och hållbarhetstänkande Örndalen representerar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår