Örndalen året om

Örndalen blir en modern året-runt-resort och barmarkssäsongen har redan från dag 1 funnits med som en helt integrerad del av planeringen.

Vi är färdiga med planeringen av vandrings- och cykelleder, som ansluts till ledsystemet i övriga Vemdalen. Andra barmarksaktiviteter på Örndalens meny är småviltsjakt och flugfiske i exklusiva vatten. För bägge dessa aktiviteter erbjuder vi professionella guider.

Inom området bygger vi även en ”Mountain Coaster”, en berg- och dalbana nedför som är mycket vanlig vid amerikanska resorts, samt en zipline.

Sedan många år är Klövsjö GK, en kort biltur bort, en av fjällvärldens högsta rankade banor. På nära håll ligger också Sonfjällets GK i Hede som är en välskött parkbana med utmanande vattenhinder. I planeringen finns också en golfbana som i sin första etapp får 9 hål men som kan byggas ut till 18 hål. Örndalens bana blir Vemdalens tredje.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår